Style

Stil & trender 

Stil och styling är del av vårt jobb. Vi älskar personliga hem och det varje familj tillför ett hem. Vi samarbetar gärna med stylister, art directors, set designers, fotografer och inredningsbutiker. Att få ta del av möjligheten att ta fram det unika i varje hem och se hur små medel kan lyfta och förändra ett hem. Vi vill gärna dela med oss av det vi själva tycker om samt de trender vi inspireras av.

We Style

 
 

We Art

Art

The Image as burden

Intressant, modigt, vackert, gränsöverskidande och inspirerande. För oss på WE är konst att våga lära sig nytt och ta in nya intryck. En del av livet. Allt från Impressionism, Popkonst och Minimalism till samtida konst, videokonst, installationer och fotografi. Musée d`Orsay, Utställningar på Grand Palais i Paris, Fotografiska muséet, Magasin III, Moma i New York, Tate, Galleri Andréhn-Schiptjenko, Wetterling Gallery, Louisiana i Danmark. WE just love art.

We Great Places

 
 

Great Places

Bli inspirerad i vinter

Vi på WE har en passion för att resa och att upptäcka nya pärlor. Både runt om i världen och i vår egna stad. Vi vill inspirera och dela med oss med olika tips om allt ifrån hotell, restauranger, glasscaféer till små otillgängliga badvikar, stadsdelar m.m. Helt enkelt sådant vi själva uppskattar eller drömmer om att besöka.

We Cities

 
 

City

Storstadspuls

WE älskar storstäder. Pulsen, atmosfären, möjligheten att utforska olika stadsdelar och att få återkomma och uppleva hur städer förändras över tid. Här delar vi med oss med tips om vad vi själva uppskattar.